VEZETŐ PARTNEREINK BEMUTATKOZÁSA

Kovács – Király Krisztina vagyok és 2004-ben kétdiplomás (közgazdász-újságíró) pályakezdőként indultam a szabad vállalkozás világában vállalkozói véna és tudás nélkül szinte gyerekként. Testközelből nem ismertem a szakmát és tengernyi félelmem és előítéletem volt, de nagyon imponált az az életstílus, amit láttam azokon, akik profin képviselték a vállalkozást. Megnyerő volt a lazaság, a könnyedség, a kiszolgáltatottságmentes élet perspektívája. Természetesen nyilvánvaló volt már az elején, hogyha valami ennyire vonzó, akkor azzal munka van, annak ára van! Nekem szerencsém volt! Na nem úgy, ahogy gondolod! Szerencsém volt, mert viszonylag hamar döntöttem és elindultam azzal a támogató közeggel, akik mára már professzionális mentorálást végeznek világszerte. De nem csak ebben voltam szerencsés! Nem hallgattam a negatív hangokra sem és nem engedtem magam befolyásolni! Ezen múlik minden. Nem adom el véleményekért az álmaim! 
Eredeti foglalkozás: Közgazdász újságíró 

Kobza Rita
Noha 10 éven keresztül, több alkalommal is találkoztam ezzel a kivételes eszközzel, valódi megoldássá csak 2010-ben, a gazdasági világválság éveiben vált számomra. Újságíróként dolgoztam egy napilapnál, a férjem rendezvényekkel foglalkozott, és a környezetünkben a legtöbben azt gondolták: jól élünk. A hitelre vásárolt lakás, az autó lízing, a jövőkép nélküli, tervezhetetlen látszatbiztonság, az egyre hosszabb munkaórák, az egyre kevesebb erkölcsi elismerés, és az álmainkhoz, de a befektetett időnkhöz, szaktudásunkhoz, hozzáállásunkhoz mérten is elhanyagolható anyagi megbecsülés viszont egyre kiszolgáltatottabbá, frusztráltabbá tett, és egyre több kihívás elé állított bennünket.  Változásra vágytunk. Valódi biztonságra, kiszámíthatóságra…esélyre, hogy ne az álmainkat, vágyainkat, életminőségünket kelljen egy életen át a jövedelmeinkhez igazítani. A gondolatba is belefáradtunk, hogy negyven éven át tudásunk legjavát adjuk valamiért, ami soha nem tesz szabaddá bennünket, amelyet bármikor elvehetnek tőlünk, amelyet nem örökölhetnek meg a gyermekeink.  A változás, a minden szempontból gazdagabb élet, a szabadság és a hosszútávú biztonság lehetőségét barátunk,  Kovács– Király Krisztina és ez az üzlet hozta el, majd adta meg számunkra.
Mára pedig egyre többen, együtt, szövetségben adjuk tovább. Állj mellénk! 
Eredeti foglalkozás: Újságíró

Pataki Szilvia 
Tíz éve vezetőként dolgoztam egy élelmiszeripari cégnél. Két kisgyerekkel minden nap megtapasztaltam az alkalmazotti lét összes hátrányát – érinti ez az időbeosztást, a napi rohanást, a leterheltséget, a stresszt… Megrémített a gondolat, hogy ezt kell csinálnom életem végéig. Tudtam, hogy változtatnom kell. Hisz mindenkinek eljön az életébe a pillanat, amikor azt érzi elég! Az enyémbe is eljött akkor 10 éve. Úgy éreztem, belefáradtam a mindennapokba, monoton telik az élet hónapról hónapra. Nem volt perspektíva a jövőmet tekintve, illetve egy szabad életre vágytam, ahol én dönthetem el, hogy mikor mit csinálok. Nem a főnököm életét akartam tovább élni, hanem a sajátomat!Több időre, több elismerésre, több minőségi kapcsolatra vágytam. Döntöttem, ha másképp szeretnék élni, mást kell csinálnom, ezzel a kivételes csapattal tartottam, így viszonylag hamar kirúgtam a főnököm és életem minden területe pozitív irányba változott. Nem nyomnak le a mindennapi terhek, a stressz, hosszú távú megoldást és biztonságot kaptam életem minden területére, mindeközben az életem tulajdonosa vagyok. Szeretem megélni a döntés szabadságát minden nap, életem minden területén. El sem merem képzelni, hol tartana az életem, ha nem vagyok nyitott annak idején!Ha te is úgy érzed, valóban változtatnál és hajlandó vagy érte tenni is, a legjobb helyen vagy! Ragadd meg és tarts velünk! 
Eredeti foglalkozás: élelmiszermérnök, mérnöktanár

Szalay Alexandra vagyok, eredeti szakmám logisztikai asszisztens. 20 éves voltam, mikor úgy döntöttem, hogy külföldön próbálok szerencsét. A külföldi pályafutásom házvezetőnőként indult egy nagyon kedves osztrák családnál. A rákövetkező éveket pedig a vendéglátásban töltöttem el, amit nagyon megszerettem. Annyira megtetszett a Gasztronómia világa, hogy hosszútávú céljaim között ott szerepelt egy saját étterem nyitása. Viszont hamar rá kellett ébrednem, hogy itt is a saját vállalkozásomnak a „rabszolgájává” válok, ha belevágok és ráadásul nagy volt a konkurencia és a velejáró kockázat és felelősség. Ami még hátrány volt, hogy nulla vállalkozói tapasztalattal rendelkeztem. Így ezt kihúztam a listáról. De nem adtam fel gondolatban, hogy egy nap valamiben vállalkozni fogok. A vendéglátás mellett Zumbaedzőként is tevékenykedtem és ez a mai napig is a hobbim. 
Egy kisebb bevezetés után mesélnék pár sort arról, hogyan is indult a karrierem azzal a lehetőséggel, amely ma már életem szerves részévé vált és egyben a hivatásom is lett. Egész pici korom óta tudtam, éreztem, hogy sokkal többre vagyok képes és több is van bennem. És azt is tudtam, hogy vállalkozó akarok lenni és nem szeretnék magamnak főnököket. Ugyanis nem szeretem, mikor más ossza be az időmet, a pénzemet és mástól függ az életem. Ami kicsit aggodalommal töltött el, hogy bármibe is kezdtem, mindig félbe hagytam és egyik munkahelyemen sem találtam meg azt az igazi örömöt, amikor azt érzed reggel felkeléskor, hogy boldogsággal tölt el az, amit csinálsz.
Ekkor jött egy hölgy, aki mesélt nekem egy üzletről, de nem értettem konkrétan miről is van szó. Akkor 25 éves voltam és őszintén még nemigazán tudtam mi is igazán a valódi célom az életben. De szerencsére nyitott voltam és elmentem egy, a cég által szervezett rendezvényre és ott éreztem először azt, hogy hazaérkeztem. Igen, tudtam, hogy mindig is ezt kerestem!  A vendéglátás mellett kezdtem el felépíteni a saját nemzetközi üzleteimet Ausztriában és az indulásomtól számítva rá 3 évre felmondtam az alkalmazotti léttel és ma már teljes állásban a saját üzletemet építem legfőképp online most már nemzetközi viszonylatban is egy jól bevált,-kidolgozott rendszer segítségével és egy nagyon jó közösségben, szakmájukban elismert vezetőkkel. Ami számomra nagyon fontos volt a szabadság,-elismerés,-megbecsülés és a „valahova tartozni érzés és hogy végleg hazaköltözhessek Magyarországra!” Az amire, akkor vágytam, itt maximálisan minden teljesült. Ma már nincs főnököm, itthon élek szeretett hazámban és egy elképesztő jó, pozitív közösségben, világszinten híres családi vállalkozás részeként építhetem a jövőbemet! 

Cserné Varga Tímeának hívnak. 
Egy nő, egy anya, egy feleség és networker vagyok! Fontos számomra a sport és a család! Talán ezért lett része az életünknek a triatlon, mert ebben a sportban egyszerre tudunk részt venni. Szeretek utazni, ismerkedni és jókat beszélgetni. Szeretem az egyszerű, kiszámítható dolgokat és mindig fontos volt számomra a biztonság, az idő és a stabilitás. Pár éve az életemet kereknek éreztem, mégis, amikor adódott egy alkalom, úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam egy számomra teljesen idegen és új területen. Ennek köszönhetően mára egy teljesen független életet élhetek! Nehogy azt hidd, hogy ez könnyen ment! Időről időre úgy éreztem, meddő harcot folytatok! Kétségeim támadtak, valóban alkalmas vagyok-e erre a munkára? El tudom-e látni a feladataimat, fel tudok-e nőni, vezetővé tudok-e válni!?…. Sok kérdés volt a fejemben! De hála a mentoraimnak, akik végtelen profizmussal mutatják a mai napig az utat, a csapatnak és a szisztémának, akik/ ami verhetetlenül repít a céljaim felé.       
Eredeti foglalkozás: Kertész

Judt Petra
vagyok 32 éves egy 9 éves fiù édesanyja Gazdasàgi informatikus a végzettségem. 10 évvel ezelött Ausztriàba költöztem a jobb élet reményében.Mindig többre vágytam,mint egy átlagos élet. Először vendéglátásban dolgoztam alkalmazottként, később párommal egy hagyományos vállalkozást vezettünk, pontosabban egy Spar üzletet. Egy válság kapcsán sajnos csődbe ment a vállalkozásunk és a kapcsolatunk is egyben. Kerestem egy eszközt amivel új életet tudok kezdeni, egyedülálló anyaként. Ekkor találtam rá erre a nemzetközileg is elismert csapatra, akik profi módon képviselik ezt a vállalkozást. Mai napig hálás vagyok ez az üzlet visszaadta a tartásom, egzisztenciám.
Eredeti foglalkozás: gazdasági informatikus

Zsoldos Andrásnak
hívnak, 35 éves, szenvedélyes vezető és Network Marketing vállalkozó vagyok. Ma már számomra is hihetetlen, de sok-sok évvel ezelőtt, amikor először találkoztam a üzlettel, szó nélkül mentem el mellette. Fiatal főiskolás voltam, a felkínált lehetőség egyszerűen nem érdekelt. Újabb évek teltek el, amikor is egy egészségügyi kihívás kapcsán, újra bekopogott az életembe ez vállalkozási forma. Abban az időben, egy nagy pénzügyi cégnél dolgoztam, és egyre gyakrabban foglalkoztatott a kérdés: Hogyan tudnék ebből a “multi életstílusból “ kiszabadulni? Milyen saját üzletet / vállalkozást lenne esélyem beindítani? Hogyan érhetném el a szabadságot? Egyszerűen utáltam, hogy nem tudom irányítani a saját életemet. Amikor másodszor megérintett a networking szakma mint lehetőség, a nagyobb kép, egy rendezvény volt az ami mindent megváltoztatott. Ez egy meghatározó momentum volt az életemben, és attól a naptól új időszámítás kezdődött el az életemben.Hiszek abban, hogy az életben nincs sok esélyünk valami különlegeset létrehozni, és egy életünk van, ami túl rövid ahhoz, hogy csakis más álmaiért dolgozzunk.Hiszem, hogy ez a szakma a jelen és jövő üzlete, mert rugalmas, bárhol működtethető, csapatban dolgozhatunk, ahol segítjük egymást és ha komolyan veszed, beleteszed a megfelelő munkát, bejárhatod az egész világot!                 
Eredeti foglalkozás: Területi képviselő 


Király-Varjú Eszter  két diplomás közgazdász, feleség, egy 3 és egy 6 éves kisfiú anyukája és vállalkozó vagyok. Mindenem megvolt, amit csak kívánhattam: támogató család, férj, gyerekek, jól fizető munkahely. Aztán a második kisfiam születése előtt úgy döntöttem, hogy a következő 2-3 évet arra szánom, hogy kilépjek az alkalmazotti világból, hogy ne csak a hétvégék és szabadságok jelentsék a nyugodt időt. Sok kihívást rejtenek a hétköznapok, ahogy minden családban: rohanás a munkába,rengeteg játék a gyerekekkel, vezetni a háztartást, időt szakítani a sportra, kikapcsolódásra és mindemellett magamra is jusson minőségi idő. Szinte lehetetlennek tűnhet, hogy ebbe beleférjen még egy új projekt…
Több mint 4 éve vezetem a saját cégemet. Egy teljesen más munka, újfajta gondolkodásmód, egy nem hagyományos vállalkozás. Igazából ez egy menő életstílus. Azóta megtapasztaltam, hogy nőként sem lehetetlen megteremteni azt az egyensúlyt, amiben megadatik a boldog családi élet, a sikereket elérő szakmai teljesítmény és az, hogy saját magunk is fejlődhessünk. Ebben a csapatban sok olyan emberrel tudunk értékes időt tölteni, akikkel az üzleten kívül is jó kapcsolatban vagyunk. 
Eredeti foglalkozás: Közgazdász

Orbán Balázs vagyok, 39 éves. A feleségem, Orbán Kovács Julianna, 38 éves.5 éve házasodtunk össze, és született két gyönyörű kislányunk.Egyedülálló éveinkben, fel sem tűnt számunkra, hogy igazából mennyire sokat vagyunk a munkahelyünkön, és azt az időt, amit a hobbinkra, barátainkra, kirándulásokra szántunk, mily csekély is volt valójában. Szeretünk dolgozni, hisz a munka nemesít… És szorgalmasan láttuk el mindketten vezetői beosztásunkat.Julcsi tanítónő, én pedig egy neves pékség vezetője is vagyok még, bár mostmár csupán tanácsadóként, részmunkaidőben. Hiszen 2020 januárjában, úgy döntöttünk, hogy saját üzletünk tulajdonosai leszünk, és ezáltal, azt az élet színvonalat és életminőséget fogjuk élni, megélni, amire mindketten valójában vágyunk.Mindig is egy saját vállalkozás volt az álmom… Amiben úgy érezhetem, önmagam lehetek, és amit örömmel tiszta szívvel tudok működtetni… Ahol emberekkel vagyok napi kapcsolatban, ahol valóságos jó emberi kapcsolatokat építhetek fel, és ápolhatok jókedvvel.Úgy képzeljük el a hosszútávú jövőnket, hogy megragadjuk a korlátlanság lehetőségét, mind időben, mind anyagilag. Szeretnénk világot látni… Szeretünk másokat segíteni… Szeretnénk másokkal sikereket elérni, megélni… Szeretjük az egyéni kihívásokat, és szeretjük a csapat munkát… Szeretünk hosszútávú, jó emberi kapcsolatokat felépíteni… Szeretnénk minőségi, mozgalmas társadalmi életet élni. Nagyon sok elképzelésünk van a közös – családi életünkre vonatkozóan. Ezért is változtattunk, és vettük saját kezünkbe, a saját életünket. És Julcsival együtt, bátran kijelenthetem, hogy itt tökéletesen mindketten megtaláltuk mind azt a lehetőséget, amely meg is valósítja az elképzeléseinket.A mottónk, hogy”nem csupán egy úton akarunk haladni, de egy irányba is akarunk nézni”.És ehhez a kijelentéshez, minden támogatást meg is kapunk ettől a fantasztikus csapattól! Egyedülállóként, vagy Családosan… Hidd el, itt biztosan megtalálod a helyed
Eredeti foglakozás: Orbán Balázs : üzemvezető     Julcsi : Tanítónő