VEZETŐ PARTNEREINK BEMUTATKOZÁSA

Kovács – Király Krisztina vagyok és 2004-ben kétdiplomás (közgazdász-újságíró) pályakezdő munkanélküliként indultam a szabad vállalkozás, a networking világában. Testközelből nem ismertem a szakmát, mert félelmem és előítéletem volt, de nagyon imponált az az életstílus, amit láttam, amit azok éltek, akik profin képviselték a szakmát.Tetszett a lazaság, a könnyedség, a kiszolgáltatottságmentes élet. Természetesen nyilvánvaló volt már a kezdetekkor, hogyha valami ennyire vonzó, akkor azzal munka van, annak ára van! Nekem szerencsém volt! Na nem úgy, ahogy gondolod! Szerencsém volt, mert viszonylag hamar döntöttem. Gyorsan döntöttem a kiszolgáltatottságmentes élet mellett!De nem csak ebben voltam szerencsés! Azért is az voltam, mert nem hallgattam a negatív hangokra és nem engedtem magam befolyásolni! Ha én egyszer valamit eldöntök, akkor nem adom könnyen az álmaimat!
Eredeti foglalkozás: Közgazdász újságíró

Kormos-Kobza Rita
Noha 10 éven keresztül, több alkalommal is találkoztam ezzel a kivételes eszközzel, valódi megoldássá csak 2010-ben, a gazdasági világválság éveiben vált számomra. Újságíróként dolgoztam egy napilapnál, a férjem rendezvényekkel foglalkozott, és a környezetünkben a legtöbben azt gondolták: jól élünk. A hitelre vásárolt lakás, az autó lízing, a jövőkép nélküli, tervezhetetlen látszatbiztonság, az egyre hosszabb munkaórák, az egyre kevesebb erkölcsi elismerés, és az álmainkhoz, de a befektetett időnkhöz, szaktudásunkhoz, hozzáállásunkhoz mérten is elhanyagolható anyagi megbecsülés viszont egyre kiszolgáltatottabbá, frusztráltabbá tett, és egyre több kihívás elé állított bennünket.  Változásra vágytunk. Valódi biztonságra, kiszámíthatóságra…esélyre, hogy ne az álmainkat, vágyainkat, életminőségünket kelljen egy életen át a jövedelmeinkhez igazítani. A gondolatba is belefáradtunk, hogy negyven éven át tudásunk legjavát adjuk valamiért, ami soha nem tesz szabaddá bennünket, amelyet bármikor elvehetnek tőlünk, amelyet nem örökölhetnek meg a gyermekeink.  A változás, a minden szempontból gazdagabb élet, a szabadság és a hosszútávú biztonság lehetőségét barátunk,  Kovács– Király Krisztina és ez az üzlet hozta el, majd adta meg számunkra.
Mára pedig egyre többen, együtt, szövetségben adjuk tovább. Állj mellénk! 
Eredeti foglalkozás: Újságíró

Pataki Szilvia
vagyok, tíz éve vezetőként dolgoztam egy élelmiszeripari cégnél, két kisgyerekkel minden nap megtapasztaltam az alkalmazotti lét összes hátrányát – érinti ez az időbeosztást, a napi rohanást, a leterheltséget, a stresszt… Megrémített a gondolat, hogy ezt kell csinálnom életem végéig.Tudtam, hogy változtatnom kell. Ebben az élethelyzetben érkezett meg a networking az életembe egy kivételes hölgy Kovács-Király Krisztina személyében. Elsősorban időt szerettem volna nyerni, hogy én oszthassam be a mindennapjaimat. A másik dolog, ami megfogott – bár nem igazán tudtam mit jelent -, az örökölhető passzív jellegű jövedelem volt. Bár az üzenet negyedét sem hittem el, féltem kimaradni belőle, hisz mi van, ha sikerül? Nem láttam és nem értettem az elején tisztán, hogyan lesz ebből időm, de hagyatkozva a mentoromra és a szisztémára, a csapat erejére, több, mint 7 éve felmondtam a főnökömnek. Nemcsak időt kaptam, hanem életem minden területe pozitív irányba változott! Nem nyomnak le a mindennapi terhek, a saját és a családom jövőjét építem. Az anyagilag függetlenség útján járok, hisz már passzív jövedelmem is van.Hosszú távú megoldást és biztonságot kaptam életem minden területére, mindeközben az életem tulajdonosa vagyok. Szeretem megélni a döntés szabadságát minden nap életem minden területén. El sem merem képzelni, hol tartana az életem, ha nem ragadom meg azt, amit az üzlet tud adni!
Eredeti foglalkozás: élelmiszer mérnök-mérnök tanár

Szalay Alexandra vagyok,
31 éves. Jelenleg Budapesten élek. Logisztikai asszisztens szakmával rendelkezem, viszont soha nem dolgoztam ezen a területen. 20 évesen kimentem külföldre, Ausztriába egy jobb élet reményében.1 évig bejárónő voltam egy milliárdos osztrák családnál Perchtoldsdorfban. Ezután kipróbáltam magam a vendéglátásban Bécsben, ahol hamar rá kellett ébrednem, hogy ez nem az, amit keresek és bizony „kint sincs kolbászból a kerítés”.25 évesen találkoztam először a Network Marketinggel, mint szakmával. Soha nem volt előtte tapasztalatom ezen területen. Változtatni akartam, ki akartam törni a napi mókuskerékből. Egy szabad, boldog életre vágytam, ahol anyagilag függetlenül élhetem mindennapjaimat. Mivel imádok utazni és szeretek odafigyelni az egészségemre és emellett szeretek emberekkel foglalkozni, ezért nem is volt kérdés, hogy elindulok. 2.5 év alatt elértem egy olyan szintet, amikor fel tudtam mondani az étteremben, ahol dolgoztam és hazaköltöztem Magyarországra. Most 31 évesen azt az életet élhetem, amit mindig is szerettem volna. Akkor kelhetek, amikor akarok, nincs főnököm és azt csinálom, amit szeretek.Mindezt egy jó döntésnek köszönhetően, amelyet 6 évvel ezelőtt hoztam meg 2015. júniusában. Elképesztő vízió lebeg a szemem előtt, amit nyugodt szívvel tűzök ki ma már, mert tudom, hogy van hozzá egy eszköz, amellyel most már bármi lehetséges. Nagyon jó érzés egy olyan csapathoz tartozni, akik nemzetközi szinten is elismertek, emberileg, üzletileg megkérdőjelezhetetlenek és külön felemelő, hogy rendkívül összetartó, segítőkész hangulat uralkodik a közösségben.                        
Eredeti foglalkozás: Logisztikai asszisztens   

Cserné Varga Tímeának hívnak. 
Egy nő, egy anya, egy feleség és networker vagyok! Fontos számomra a sport és a család! Talán ezért lett része az életünknek a triatlon, mert ebben a sportban egyszerre tudunk részt venni. Szeretek utazni, ismerkedni és jókat beszélgetni. Szeretem az egyszerű, kiszámítható dolgokat és mindig fontos volt számomra a biztonság, az idő és a stabilitás. Pár éve az életemet kereknek éreztem, mégis, amikor adódott egy alkalom, úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam egy számomra teljesen idegen és új területen. Ennek köszönhetően mára egy teljesen független életet élhetek! Nehogy azt hidd, hogy ez könnyen ment! Időről időre úgy éreztem, meddő harcot folytatok! Kétségeim támadtak, valóban alkalmas vagyok-e erre a munkára? El tudom-e látni a feladataimat, fel tudok-e nőni, vezetővé tudok-e válni!?…. Sok kérdés volt a fejemben! De hála a mentoraimnak, akik végtelen profizmussal mutatják a mai napig az utat, a csapatnak és a szisztémának, akik/ ami verhetetlenül repít a céljaim felé.       
Eredeti foglalkozás: Kertész

Judt Petra
vagyok 32 éves egy 9 éves fiù édesanyja Gazdasàgi informatikus a végzettségem. 10 évvel ezelött Ausztriàba költöztem a jobb élet reményében.Mindig többre vágytam,mint egy átlagos élet. Először vendéglátásban dolgoztam alkalmazottként, később párommal egy hagyományos vállalkozást vezettünk, pontosabban egy Spar üzletet. Egy válság kapcsán sajnos csődbe ment a vállalkozásunk és a kapcsolatunk is egyben. Kerestem egy eszközt amivel új életet tudok kezdeni, egyedülálló anyaként. Ekkor találtam rá erre a nemzetközileg is elismert csapatra, akik profi módon képviselik ezt a vállalkozást. Mai napig hálás vagyok ez az üzlet visszaadta a tartásom, egzisztenciám.
Eredeti foglalkozás: gazdasági informatikus

Zsoldos Andrásnak
hívnak, 35 éves, szenvedélyes vezető és Network Marketing vállalkozó vagyok. Ma már számomra is hihetetlen, de sok-sok évvel ezelőtt, amikor először találkoztam a üzlettel, szó nélkül mentem el mellette. Fiatal főiskolás voltam, a felkínált lehetőség egyszerűen nem érdekelt. Újabb évek teltek el, amikor is egy egészségügyi kihívás kapcsán, újra bekopogott az életembe ez vállalkozási forma. Abban az időben, egy nagy pénzügyi cégnél dolgoztam, és egyre gyakrabban foglalkoztatott a kérdés: Hogyan tudnék ebből a “multi életstílusból “ kiszabadulni? Milyen saját üzletet / vállalkozást lenne esélyem beindítani? Hogyan érhetném el a szabadságot? Egyszerűen utáltam, hogy nem tudom irányítani a saját életemet. Amikor másodszor megérintett a networking szakma mint lehetőség, a nagyobb kép, egy rendezvény volt az ami mindent megváltoztatott. Ez egy meghatározó momentum volt az életemben, és attól a naptól új időszámítás kezdődött el az életemben.Hiszek abban, hogy az életben nincs sok esélyünk valami különlegeset létrehozni, és egy életünk van, ami túl rövid ahhoz, hogy csakis más álmaiért dolgozzunk.Hiszem, hogy ez a szakma a jelen és jövő üzlete, mert rugalmas, bárhol működtethető, csapatban dolgozhatunk, ahol segítjük egymást és ha komolyan veszed, beleteszed a megfelelő munkát, bejárhatod az egész világot!                 
Eredeti foglalkozás: Területi képviselő 

Király-Varjú Eszter vagyok, 2 gyerekes családanya, feleség, közgazdász. Mindenem megvolt, amit csak kívánhattam: támogató család, férj, gyerekek, jól fizető munkahely. Aztán jött egy lehetőség, amire akkor nem volt szükségem, de én mégis IGENt mondtam rá! Sok kihívást rejtenek a hétköznapok, ahogy minden családban: rohanás a munkába,rengeteg játék a gyerekekkel, vezetni a háztartást, időt szakítani a sportra, kikapcsolódásra. Szinte lehetetlen, hogy ebbe beleférjen még egy új projekt… Több mint 2 éve építem a saját cégemet. Egy teljesen más munka, újfajta gondolkodásmód, egy nem hagyományos vállalkozás. Igazából egy menő életstílus.Ebben a csapatban olyan emberekkel tudunk értékes időt tölteni, akikkel az üzleten kívül is jó kapcsolatban vagyunk.   
Eredeti foglalkozás: Közgazdász

Orbán Balázs vagyok, 39 éves. A feleségem, Orbán Kovács Julianna, 38 éves.5 éve házasodtunk össze, és született két gyönyörű kislányunk.Egyedülálló éveinkben, fel sem tűnt számunkra, hogy igazából mennyire sokat vagyunk a munkahelyünkön, és azt az időt, amit a hobbinkra, barátainkra, kirándulásokra szántunk, mily csekély is volt valójában. Szeretünk dolgozni, hisz a munka nemesít… És szorgalmasan láttuk el mindketten vezetői beosztásunkat.Julcsi tanítónő, én pedig egy neves pékség vezetője is vagyok még, bár mostmár csupán tanácsadóként, részmunkaidőben. Hiszen 2020 januárjában, úgy döntöttünk, hogy saját üzletünk tulajdonosai leszünk, és ezáltal, azt az élet színvonalat és életminőséget fogjuk élni, megélni, amire mindketten valójában vágyunk.Mindig is egy saját vállalkozás volt az álmom… Amiben úgy érezhetem, önmagam lehetek, és amit örömmel tiszta szívvel tudok működtetni… Ahol emberekkel vagyok napi kapcsolatban, ahol valóságos jó emberi kapcsolatokat építhetek fel, és ápolhatok jókedvvel.Úgy képzeljük el a hosszútávú jövőnket, hogy megragadjuk a korlátlanság lehetőségét, mind időben, mind anyagilag. Szeretnénk világot látni… Szeretünk másokat segíteni… Szeretnénk másokkal sikereket elérni, megélni… Szeretjük az egyéni kihívásokat, és szeretjük a csapat munkát… Szeretünk hosszútávú, jó emberi kapcsolatokat felépíteni… Szeretnénk minőségi, mozgalmas társadalmi életet élni. Nagyon sok elképzelésünk van a közös – családi életünkre vonatkozóan. Ezért is változtattunk, és vettük saját kezünkbe, a saját életünket. És Julcsival együtt, bátran kijelenthetem, hogy itt tökéletesen mindketten megtaláltuk mind azt a lehetőséget, amely meg is valósítja az elképzeléseinket.A mottónk, hogy”nem csupán egy úton akarunk haladni, de egy irányba is akarunk nézni”.És ehhez a kijelentéshez, minden támogatást meg is kapunk ettől a fantasztikus csapattól! Egyedülállóként, vagy Családosan… Hidd el, itt biztosan megtalálod a helyed
Eredeti foglakozás: Orbán Balázs : üzemvezető     Julcsi : Tanítónő

Scroll to Top